НАПІВКОПЧЕНІ
 

Баварська

Ковбаса «Баварська» має яскраво виражений смак та аромат. Спробуйте смак німецьких традиції виготовлення ковбас, купивши ковбасу «Баварська» Тип продукції: першого сорту, ковбаса напівкопчена
Склад : свинина, яловичина , сало , м'ясо птиці, перець, мускатний горіх, чілі
Оболонка : фіброуз
Термін зберігання : за t від 0°до +15°С – не більше 15 діб

Баликова

Витончений аромат та ніжний смак в цьому виді забезпечується збалансованим поєднанням мяса.
Тип продукції: першого сорту, ковбаса напівкопчена
Склад : свинина, сіль,прянощі та спеції
Оболонка : натуральна(черева) та штучна фіброуз
Термін зберігання : за t від 0°до +15°С – не більше 15 діб

Вітчинно-рублена

Особливий рецепт завоював широке коло споживачів своїм смаком та оригінальністю.
Тип продукції: першого сорту, ковбаса напівкопчена
Склад : свинина, м'ясо птиці ,прянощі
Оболонка : штучна фіброуз
Термін зберігання : за t від 0°до +15°С – не більше 15 діб

Ми забезпечуємо чітке дотримання рецептури та всіх технологічного процесу виробництва ковбаси «Фермерська»- вона порадує Вас відмінним смаком
Тип продукції: першого сорту, ковбаса напівкопчена
Склад : свинина, яловичина, сало,сіль,прянощі
Оболонка : штучна фабіос
Термін зберігання : за t від 0°до +15°С – не більше 15 діб

Бутербродна

Широке коло споживачів дає оцінку найкращого співвідношення ціни та якості.
Тип продукції: другого сорту, ковбаса напівкопчена
Склад : свинина, м'ясо птиці , яловичина,часник
Оболонка : штучна фабіос
Термін зберігання : за t від 0°до +15°С – не більше 15 діб

Домашня 1 сорту

Зібранні традиції та неповторний істинно український смак – це саме те, які робить "Домашню" ковбасу улюбленим продуктом наших покупців
Тип продукції: першого сорту, ковбаса напівкопчена
Склад : свинина, м'ясо птиці , сіль,перець,часник
Оболонка : штучна фабіос
Термін зберігання : за t від 0°до +15°С – не більше 10 діб

Мисливські ковбаски

Ці ковбаски можуть бути одночасно як ситним продуктом, так і легкою закускою до пива, яку зручно та доречно купувати
Тип продукції: першого сорту, ковбаса напівкопчена
Склад : яловичина,шпиг,спеції
Оболонка : натурін
Термін зберігання : за t від 0°до +6°С – не більше 15 діб

Московська

Рецептура ковбаси «Московська особлива» дає стриманий класичний смак, припаде до душі всім любителям напівкопчених ковбас
Тип продукції: першого сорту, ковбаса напівкопчена
Склад : яловичина,сало,сіль,горіх мускатний
Оболонка : штучна(білкозін)
Термін зберігання : за t від 0°до +6°С – не більше 15 діб, , за t не вищої ніж 12°С-не більше 10 діб, за t не вищої ніж 20°С – не більше ніж 3 доби

Посольська

«Посольська» має апетитний вигляд та гармонійну смакову завершеність, що привертає увагу споживачів
Тип продукції: першого сорту, ковбаса напівкопчена
Склад : свинина,сіль,тмин,часник
Оболонка : штучна(білкозін)
Термін зберігання : за t не вищої ніж 6°С – 25 діб, за t не вищої ніж 12°С – 15 діб.

Салямі Бенкетна

Справжні гурмани не залишаться байдужими від смакових та ароматичних характеристик ковбаси.
Тип продукції: другого сорту, ковбаса напівкопчена
Склад : яловичина,сало,м'ясо птиці,сіль,прянощі
Оболонка : штучна(фабіос)
Термін зберігання : за t від 0°С до 15°С цілими батонами - не більше 15 діб

Салямі Коньячна

Оригінальна назва, яку легко запам'ятати. А смакові якості, відтінені особливою пікантністю, роблять її просто незабутньою
Тип продукції: першого сорту, ковбаса варено- копчена
Склад : яловичина,сало,сіль, часник,імбир,перець
Оболонка : штучна(фабіос)
Термін зберігання : за t не вищої ніж 6°С - не більше ніж 1 місяць, за t від мінус 7°С до мінус 9°С – не більше ніж 4 місяці.

Сервілат Делікатесний

Свою назву отримала сервелат Делікатесний за приємний аромат и оригінальний смак
Тип продукції: першого сорту, ковбаса напівкопчена
Склад: яловичина,свинина,сало,сіль,спеції
Оболонка: штучна(фабіос)
Термін зберігання: за t від 0°С до 15°С цілими батонами – 15 діб.

Сервілат Елітний

Чітка структура на зрізі та застосування унікального способу копчення надають "сервелату Елітному" неповторного смаку
Тип продукції: вищого сорту, ковбаса напівкопчена
Склад: телятина,свинина,сало,сіль,спеції
Оболонка: штучна(фіброуз)
Термін зберігання: за t не вищої ніж 6°С – не більше 15 діб, за t не вищої ніж 12°С – не більше ніж 10 діб, за t не вищої ніж 20°С – не більше ніж 3 доби, за t від мінус 7°С до мінус 9 °С – не більше ніж 3 місяці.

Сервілат Фірмовий

Це продукт високої якості, користується високою популярністю. Апетитний зріз та звабливий аромат обов'язково переконають Вас у тому, щоб купити та скуштувати цю чудову ковбасу.
Тип продукції: вищого сорту, ковбаса напівкопчена
Склад : яловичина,свинина,сало,сіль,прянощі
Оболонка : штучна(фіброуз)
Термін зберігання : за t не вищої ніж 6°С – не більше 15 діб, за t не вищої ніж 12°С – не більше ніж 10 діб, за t не вищої ніж 20°С – не більше ніж 3 доби, за t від мінус 7°С до мінус 9 °С – не більше ніж 3 місяці

Стрийська

Завдяки вдало підібраному компоненту спецій та оригінальному дизайну ковбаса «Стрийська» завоювала почесне місце в споживчому кошику.
Тип продукції: сорту, ковбаса напівкопчена
Склад: яловичина,м'ясо птиці,сало,сіль,прянощі
Оболонка: штучна(фабіос)
Термін зберігання: за t від 0°С до 15°С - не більше 15 діб.

Фуршетна

Співвідношення якості та доступної ціни роблять цю ковбасу прикрасою кожного святкового столу.
Тип продукції: першого сорту, ковбаса напівкопчена
Склад : свинина,пшенична клітковина,сіль,часник
Оболонка : штучна (фабіос)
Термін зберігання: за t не вищої ніж 6°С - не більше ніж 15 діб, за t не вищої ніж 12°С - не більше ніж 10 діб, за t не вищої ніж 20°С - не більше ніж 3 доби.

Чорізо

Незвичайний пряний смак та малюнок на розрізі відмінно гармонують в цьому продукті.
Тип продукції: першого сорту, ковбаса напівкопчена
Склад : свинина,яловичина,сало,сіль,спеції
Оболонка : штучна (фабіос)
Термін зберігання: за t від 0°до 15°С цілими батонами – не більше 15 діб

Шпекачки

З таким продуктом приємно провести відпочинок з друзями на природі.
Тип продукції: першого сорту, ковбаса напівкопчена
Склад : свинина,яловичина,м'ясо птиці,сіль,спеції
Оболонка : натуральна (черева)
Термін зберігання: за t від 0°С до 15°С - не більше 15 діб. Упаковані під вакуумом за t від 0°С до 15°С-не більше 25 діб.

Домашня вищого сорту

Тип продукції: вищого сорту, ковбаса напівкопчена
Склад : свинина,яловичина,сало,сіль, перець чорний, часник свіжий очищений
Оболонка : натуральна (черева)
Термін зберігання: за t не вищої ніж 6°С – не більше 15 діб, за t не вищої ніж 12°С-не більше 10 діб, за t не вищої ніж 20°С – не більше ніж 3 доби

Салямі Грецька

Тип продукції: першого сорту, ковбаса напівкопчена
Склад : яловичина,сало,сіль, спеції
Оболонка : штучна (фабіос)
Термін зберігання: за t від 0°до 15°С – 15 діб

Купечеська

Оригінальний вигляд та чудовий смак ковбаси «Купечеської» швидко завоювали любов та визнання споживачів.
Тип продукції: вищого сорту, ковбаса напівкопчена
Склад: свинина, яловичина , сало , м'ясо птиці, прянощі
Оболонка: фіброуз
Термін зберігання: за t від 0°до +15°С – не більше 15 діб.

Фінська

Відбірне м'ясо, доповнене пікантними прянощами, створюють неперевершений аромат та витончений смак ковбаси "Фінська"
Тип продукції: першого сорту, ковбаса напівкопчена
Склад: свинина,яловичина,сало,молоко сухе,сіль,прянощі
Оболонка: натуральна (черева)
Термін зберігання: за t від 0°С до 15°С: цілим виробом – не більше 15 діб, упаковані під вакуумом цілим виробом –не більше 25 діб.

Шашлична

Даний вид є одним із продаваємих , смак ковбаси «Шашлична» не спутаєш із іншим.
Тип продукції: першого сорту, ковбаса напівкопчена
Склад: свинина,яловичина,цибуля,сіль,спеції
Оболонка: штучна (фабіос)
Термін зберігання: за t не вищої ніж 6°С-не більше ніж 15 діб, за t не вищої ніж 12°С-не більше ніж 10 діб, за t не вищої ніж 20°С-не більше ніж 3 доби.

Ковбаски Тірольські

Тип продукції: вищого сорту, ковбаса сировялена
Склад: яловичина,шпик,сіль, спеції
Оболонка: натуральна (черева)
Термін зберігання: упаковані під вакуумом за t від 0°С до 6°С цілим виробом – не більше 120 діб, порційно – не більше 45 діб.

СМАЖЕНІ
 

Домашня смажена делікатесна

Тип продукції: першого сорту, смажена
Склад : свинина , яловичина , сало,сіль,часник,перець
Оболонка : натуральна
Термін зберігання :20 діб в вакуумній упаковці за t не вище 6°С